Nl / En

Onze geest

Er zijn ontelbare manieren om je geest tot rust te brengen. We hebben elk onze unieke manier om "stil te worden" in ons hoofd. De technieken waar ik persoonlijk gebruik van maak, stel ik hier graag even aan jou voor.  

                     Meditatie

Het stil worden in mijn hele drukke hoofd heeft mij op weg geholpen om terug bewuster van het leven te genieten. Mediteren is pijnstillend en door de endorfines die aangemaakt worden voel je je gelukkig. Je kan op ontelbare manieren mediteren, maar waar het voor mij om draait, is dat je even naar binnen keert, naar innerlijke rust. Even de wereld rondom jou vergeten, en genieten van de kracht die je in je hebt. Je vindt twee meditaties voor volwassenen, en één voor kinderen op deze website. 

                                                                     Klankschalensessie

Deze bijzondere, zingende schalen brengen via boven-, en ondertonen je geest tot rust, waardoor je lichaam aangesproken wordt om te ontspannen. Een sessie creeërt door de vibraties van de verschillende klankschalen evenwicht in je energieveld. Klank is trilling, en aangezien onze lichamen voor het grootste deel uit water bestaan, gebeurt er tijdens een sessie heel wat. Deze sessie is er voor groot en klein, en werkt vooral op het vijfde chakra en het vijfde energieniveau. Deze zijn op het fysieke vlak verbonden met de keel.

                 Reiki

Tijdens een Reiki sessie wordt de universele liefdesenergie, die er trouwens altijd en voor iedereen is, doorgegeven via de handen van de therapeut, naar plaatsen in jouw lichaam die het nodig hebben. Het is een eeuwenoude alternatieve therapie, waarin je geest en lichaam tot rust worden gebracht, om jou terug op weg te helpen naar evenwicht. Onze fysieke lichamen zijn in staat om ongelofelijke dingen te doen. Ze zijn zelfhelend, een wonder op zich. Soms zitten we echter geblokkeerd, en kan onze levensenergie niet meer stromen. Zo ontstaan blokkades in ons emotionele, spirituele en fysieke lichaam. Tijdens een Reiki sessie, worden emotionele blokkades terug in evenwicht gebracht. Reiki helpt jou om zowel op fysiek, als op emotioneel en spiritueel vlak in evenwicht te komen en te blijven. Het ontvangen van zuivere energie, helpt jou om terug bewust te worden van jouw levensenergie, en hier ten volle van te genieten.   

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!