Nl / En

Werken met kinderen

Kinderen krijgen in onze samenleving heel wat te verwerken. Er komt een enorme massa aan informatie en mogelijkheden op hen af. Als je even stilstaat bij het feit dat je als kind al overweldigd kon zijn door een bepaalde reactie van een volwassene, of door die enorme, soms ook angstige wereld rondom jou, dan begrijp je volkomen dat onze lievelingen heel wat te verwerken krijgen in een dag. Dag in,dag uit....van hier naar daar ...resultaten voor dit en voor dat...ze krijgen of hebben de tijd niet om even tot rust te komen en verbinding te maken met zichzelf. Zelf ben ik pas ziek geworden nadat ik jarenlang onbewust leefde. Ik ging mee in de mallemolen van presteren, verwachtingen die vanuit de maatschappij ontstaan waren, en het eten van voeding waar ik eigenlijk helemaal geen kennis over had. Als ik terugdenk, dan is het bij mij allemaal begonnen tijdens mijn kindertijd. Het is dan ook mijn overtuiging dat onze kinderen nood hebben aan het kennen en behouden van hun innerlijke rust. Als we hen dan ook nog eens kunnen meegeven wat gezonde voeding voor hun lichaam betekent, dan geven we hen naar mijn bescheiden mening, een fantastische basis mee voor hun verdere leven.

Mijn hart gaat uit naar elk levend wezen op deze planeet, maar vooral naar onze kinderen. Ze krijgen te maken met een voedselallergie of andere moeilijkheden. Ze maken ons wakker dat het tijd is om onze manier van leven te veranderen. Graag draag ik mijn steentje bij, en probeer enerzijds gezonde, lekkere recepten te maken, en aan de andere kant simpele, leuke oefeningen te creëren zodat zij bewust kunnen zijn en blijven van hun lichaam en geest. Op mijn andere website vindt je informatie over energetische therapie voor kinderen. Healing op kindermaat is een belangrijk onderdeel van wat ik doe, want wij zijn degene die hen kunnen begeleiden. Begeleiding en hulp bieden voor kinderen die het moeilijker hebben om via taal te communiceren is een passie en hierover vindt je informatie op de pagina Dol-fijn. We vliegen door de kleuren van de regenboog is een traject waarin we lievelingen begeleiden via beweging, creativiteit, klank en zoveel meerom  bewust te worden van hun lichaam en  gedachtenkracht. Neem je graag eens een kijkje? Klik hier voor meer info:www.delichtveer.eu/we-vliegen-door-de-regenboog

Op deze website vind je lekkere, glutenvrije en soms lactosevrije receptendie een must zijn voor onze lievelingen. De meditatie "Jouw Lichtje" is een manier om bewust innerlijke rust te ervaren voor kinderen vanaf de derde kleuterklas. De moeite waard om te beluisteren. Nog enkele leuke oefeningen zijn: Mijn buik is een ballon waarin de buikademhaling op een speelse manier wordt aangeleerd. 

De boomoefening is een hele goede oefening om stevig geworteld te staan en toch intuitief te leven.

De regenboogoefening leert hen kennismaken met het energieveld of anders gezegd de aura rondom hen.

Het leven gaat simpelweg over gelukkig zijn, en dat kan je zien aan je glimlach. Ik wens dan ook elke lieveling een hemelsgrote glimlach toe!

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!