Nl / En

speculoos amandelkoekje

De gezelligheid van een warm drankje met een lekker koekje tijdens winterse dagen vind ik heerlijk. Het is een simpele, glutenvrije verwennerij en is makkelijk enkele dagen houdbaar in een afgesloten koekjesdoos.

Hoe ga ik te werk

Doe alle droge ingrediënten samen in een kom en meng even. Voeg er het ei en de koude boter in stukjes gesneden aan toe. Kneed tot één deegbal en wikkel in plastiekfolie. Leg dit een groot halfuur in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 170 graden en leg een vel bakpapier klaar.Bestrooi het bakpapier in het midden met wat rijstmeel en amandelschilfers. Haal de deegbal uit de koelkast en leg deze erop. Doe hier ook wat rijstmeel op en rol met een deegrol het deeg uit. Draai om, bestrooi terug met wat rijstmeel en rol verder open tot je deeg ongeveer een halve centimeter bekomt. Druk hier voorzichtig de gewenste vormpjes uit. Bak voor ongeveer een kwartier in de voorverwarmde oven. Haal ze eruit en laat op een rooster afkoelen.

Smakelijk!

 

 

Copyright 2015  Silvia Dello

 

 

 

 

 

 

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!