Nl / En

Jolan's chocoladekoek

Als vervanger voor de traditionele boterkoek neemt Jolan graag deze lekkernij mee voor de lunch op school. Het is heel makkelijk te bereiden en het is enkele dagen houdbaar in een afgesloten doos of in wat boterhampapier.

Benodigdheden

Een voorverwarmde oven van 170 graden en een met bakpapier bekleedde bakplaat.

Hoe ga ik te werk

Weeg alle droge ingrediënten af en doe samen in een kom. Meng even zodat alles mooi verdeeld is. Doe de druivenpitolie samen met de eieren, de honing en het citroensap in een andere kom en mix enthousiast met een handmixer voor ongeveer een minuut tot je een wat luchtig mengsel bekomt. Voeg hierbij voorzichtig de droge ingrediënten en meng alles tot één geheel. Schep op het bakpapier met een eetlepel die je eerst wat vochtig maakt vijf hoopjes deeg. Bak in de oven voor ongeveer 15 minuten. Ik doe dit op de tweede richel van onderaan te beginnen. Er zijn in mijn oven vier richels. Controleer of het gaar is door met een prikker helemaal door het broodje te gaan. Als er niets aan blijft kleven, is het broodje gaar. Haal uit de oven en laat op de bakplaat afkoelen. 

 

Smullen maar!

 

Copyright 2014  Silvia Dello

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!