Nl / En

Tortilla

Deze tortilla is gluten-, lactose en suikervrij maar bovenal is hij makkelijk te maken en héél lekker. Ga je voor de traditionele mexicaanse tortilla gebruik dan gehakt, ui, paprika, een pepertje, wat ijsbergsla, tomaat in blokjes en wat geraspte kaas. Je kan uiteraard variën naar hartelust met stukjes kip, of maak er een vegetarische tortilla boordevol groenten van.

Hoe ga ik te werk?

Je hebt om het deeg te maken een kom, een deegrol, wat bakpapier en je handen nodig.

Bereiding:

Doe alles samen in de kom en kneed tot één deegbal. Verdeel het deeg in vier stukken en maak er een bolletje van. Leg een bolletje in het midden ven een vel bakpapier en leg er nog een vel bakpapier bovenop. Je kan nu met je deegrol het deeg mooi openrollen zonder dat je deegrol aan het deeg blijft kleven. Doe dit met alle vier de deegbollen. Zet nu je pan op het vuur en laat warm worden. Doe er wat olijfolie in en bak je tortilla op een middelmatig vuur aan beide kanten gaar. De tortilla is nu klaar om opgevuld te worden. Zorg er wel voor dat je vulling klaar is voordat je aan de tortilla begint want net gebakken is hij niet te weerstaan!

 

 

 

Copyright Silvia Dello 01/03/2015

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!