Nl / En

Zoete toast

Dit heerlijk krokant toastje is lekker met een waaier van beleg. Mijn favoriet is wat wilde gerookte zalm en mango erop. Ook met ganda ham en wat parmezaanse kaas is het een uitblinker! Geniet van dit heerlijk glutenvrije toastje!

Hoe ga ik te werk?

Het toastje wordt gemaakt van het rozijnenbrood waarvan je het recept op deze website terugvindt. Het brood zelf is makkelijk enkele dagen houdbaar en als dan net het weekend voor de deur staat geniet ik ervan om enkele sneetjes even in de oven te grillen en dan te beleggen met hetgeen ik in mijn koelkast vindt. Altijd een verrassing!

Bereiding

Snij wat sneetjes van het Rozijnenbrood. Ik gebruik een dikte van ongeveer een halve centimeter. Daarna snijd ik het sneetje doormidden zodat je twee stukjes brood bekomt. Verwarm je oven voor op 180 graden en zet de grill aan. Als je oven warm is leg je de sneetjes op het rooster en schuif je ze in het midden van je oven. Een viertal minuten laten toasten en dan even omdraaien om de andere kant te toasten. Hou ze wel goed in het oog, want iedere oven is anders en het is uiteraard de bedoeling dat ze krokant zijn,maar liefst niet aangebrand. Als de toasts een lichtbruin kleurtje krijgen zijn ze klaar om uit de oven te halen. laat afkoelen op een rooster en geniet van deze lekkernij!

Smakelijk!

 

 

Copyright Silvia Dello 10/05/2015

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!