Nl / En

Lange vingers met een tikkeltje extra

Lange vingers om je vingers van af te likken! Een lekker, luchtig en glutenvrij koekje die je naar eigen smaak dat tikkeltje extra kan geven. Klaar in een handomdraai en vooral lekker!

Hoe ga ik te werk?

Om deze krokante snoeperij te maken heb je een handmixer of keukenmachine nodig. Ook een spuitzak en een met bakpapier bekleedde bakplaat komen van pas. 

Bereiding

Verwarm je oven voor op 170 graden.

Klop 20 gr suiker op met het eiwit tot die mooi stevig en luchtig is. Doe dit in een kom apart.

Klop nu de eigelen met de resterende 20 gr van de kokosbloesemsuiker, de vanillesuiker en het snufje zout op, totdat die luchtig en lichter van kleur wordt.

Voeg dit bij het eiwit, maar meng nog niet.

Voeg hierbij het gezeefde rijstmeel en het maïszetmeel. Meng voorzichtig alles onder mekaar en doe de massa in een spuitzak.

Spuit nu je lange vingers op de bakplaat en laat ongeveer een kwartier bakken in het midden van je oven.

Haal ze uit de oven en laat afkoelen op een rooster. Nu kan je aan het tikkeltje extra beginnen.

Nadat je ze in gesmolten chocolade hebt gedipt zorgen kokosrasp of  gehakte nootjes voor dat tikkeltje extra! Heerlijk!

 

Geniet van deze lekkere traktatie!

 

 

Copyright Silvia Dello 15/04/2015

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!