Nl / En

Mijn praktijk

                    De Lichtveer

In De Lichtveer verwelkom en begeleid ik je graag naar innerlijke rust zodat je in je kracht kan staan om van je leven iets fantastisch te maken. Op deze pagina vind je verdere info, maar je kan ook even doorklikken naar mijn andere website die specifiek gericht is op energetische healing en sjamanisme.     www.delichtveer.eu

Begeleiding naar jouw innerlijke rust

Het is mijn overtuiging dat innerlijke rust van wezenlijk belang is om intens gelukkig te zijn. In de wereld van de Alternatieve therapieën ziet men het lichaam en de geest als één geheel. Door innerlijke rust te vinden, krijgt je fysieke lichaam de kans om terug in balans te komen. Ons zelfhelend vermogen wordt opgestart en ikzelf heb dankbaar mogen ondervinden wat dat betekent. Als je lichaam herstelt, en je terug energie krijgt om alles te doen waar je blij van wordt, dan krijg je die glimlach op je gezicht waaraan je ziet dat je intens gelukkig bent. Een sessie start met een reading, waarin ik lees waar energetisch blokkades zitten, en wat het doel is van deze sessie. Helemaal geen hocus pocus, maar letterlijk afstemmen op het energetisch veld van iemand bevat nuttige informatie om concreet en gericht te werken. Dit deel vormt het begin en is een begeleiding tijdens de Reiki sessie. Pijn is een manier van het lichaam om je te vertellen dat er iets is in je leven dat aandacht nodig heeft. Opvolging van jou specifieke vooruitgang, en het aanleren van simpele technieken om je op een energieke weg te helpen, vormen hier een onderdeel van.     

                     Reiki

Reiki is een oosterse alternatieve geneeswijze.  Er wordt gewerkt in ons energetische lichaam die we onze aura noemen. Energie wordt via de therapeut aan je doorgegeven waardoor jouw energetisch, emotioneel, spiritueel en fysiek lichaam in balans wordt gebracht. Het doorgeven van energie bestaat al sinds mensen op deze planeet rondhuppelen. We doen het allemaal op een onbewust niveau, een troostende knuffel en een schouderklopje is een vorm van liefde doorgeven. Als energetisch therapeut is het ons werk om dit op een bewuste manier aan je door te geven. Ons fysiek lichaam vibreert op een lagere trilling dan het energetische deel van onszelf. Samen vormen ze wij jij bent en bijgevolg is het van belang om fysiek alsook energetisch in balans te zijn. Als je energie vlot stroomt sta je krachtig in het leven.  Soms raakt deze energiestroom onderbroken waardoor ons lichaam aan de alarmbel trekt met de boodschap dat er iets moet veranderen aan de manier waarop je voor jezelf zorgt. Iedereen is uniek en dit komt in elke sessie naar voor. Het basisprincipe van deze therapie is innerlijke rust ervaren en behouden waardoor je krachtig bent op verschillende niveau's van je leven. Pijn verdwijnt tijdens of na een sessie. Er kunnen verschillende ervaringen zijn zoals het voelen van intense warmte of koude op bepaalde plaatsen in jouw lichaam. Emotie kan nodig zijn om blokkades los te laten terwijl op andere momenten stilte en rust nodig blijken. Klankschalen of kristallen vormen vaak een deel van de sessie.

        Sjamanistische healing

Terug naar onze basis, terug naar kracht.  Op www.delichtveer.eu vindt je verdere informatie over deze energetische therapie.

  

Een afspraak maken:

U kunt mij bereiken via het contactformulier op deze website, of via het nummer: 0478 75 80 67

Aangezien ik werk met mensen, werk ik niet onder tijdsdruk. Gemiddeld duurt een sessie anderhalf tot twee uur. Het is van belang dat je voldoende tijd voor jezelf inpland.

De kostprijs voor een sessie bedraagt 50 euro

Adres:

Oedelemsestraat 125 in Oostkamp ( west-vlaanderen)

Opleidingen:

  • Opleiding tot Reiki Master bij Veronique Van Moortel (2009-2011)
  • Opleiding Klankschalen module één en twee bij Andy Vanbeveren (2014-2016)
  • Tweejarige opleiding Reading & Healing bij Veronique Van Moortel (2010-2012)
  • Merkabah (2011)
  • Basisjaar DE MENS: basiskennis psychologie, psychopathologie, anatomie, fysiologie in Syntra West (2015)
  • Basisworkshop Sjamanistisc Practioner bij Roel Crabbé (2016)
  • Momenteel in opleiding tot Sjamanistic Practioner bij Roel Crabbé (2016- 2018)
 

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!