Nl / En

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Energetische therapieën

Combinatie van Reading en een Reiki behandeling

Ons lichaam alsook het energetisch veld dat ons omringt is energie op een bepaalde trilling. De toestand van ons fysieke lichaam hangt nauw samen met die van onze energie in de aura. Die bevat een hele database van informatie die we kunnen gebruiken om ons energiek te voelen, terwijl we innerlijke rust ervaren in ons leven. Er kunnen blokkades, scheurtjes of energieverlies in ons energetisch veld voorkomen waardoor we na verloop van tijd lichamelijke klachten krijgen. Door de informatie te gebruiken die gewoon aanwezig is in en rond jezelf, heel je jezelf. Door me af te stemmen op het energieveld van iemand ontvang ik die informatie via het zien, horen en voelen op energetisch niveau. Bijzonder interessant vind ik het om tijdens een healingsessie Reading en Reiki samen te brengen. Naar mijn visie kan ik hierdoor dieper werken, en ook jijzelf kan met hetgeen dat naar voor komt tijdens de sessie thuis aan de slag. Terug naar kracht en een hemelsbrede glimlach ! 

Een sessie verloopt als volgt. Met mijn twee voeten op de grond stem ik me af op jouw energie om informatie te ontvangen die ik vertaal op papier. Ik zie ,voel of ervaar eventuele blokkades of onderbrekingen in de stroming van je energie. Alles wordt genoteerd en samen overlopen. Daarna beginnen we aan de Reiki sessie. Via deze Oosterse Alternatieve geneeswijze wordt bewust liefdesenergie via mijn handen aan jou doorgegeven. Lichaam en geest ondervinden een diepe ontspanning waardoor de startknop van je zelfhelend vermogen wordt aangezet. Elke sessie is uniek, waardoor het moeilijk is om dit in een hokje te plaatsen..hokjes zijn ook helemaal mijn ding niet, maar om je toch een idee te geven som ik enkele mogelijke ervaringen voor je op. Je kan intense warmte of koude ervaren, een pijntje kan de kop opsteken tijdens de sessie. Pijn is een manier van het lichaam om iets aan de oppervlakte te brengen waar we mee aan de slag gaan waardoor die vermindert of verdwijnt. Er kunnen emoties aan de oppervlakte komen die soms heel vrolijk zijn, en soms ook niet. Ik heb zakdoeken in overvloed dus je kan ze gerust laten rollen, die tranen. Tijdens een sessie kan het stil zijn, want dat is dan wat jij op dat moment nodig hebt, maar vaak komt heel wat informatie vanuit jouw energieveld naar voor die ik aan je doorgeef gedurende de healingsessie. Deze informatie kan heel uiteenlopend zijn en is voor iedereen specifiek. Kristallen en of klankschalen kunnen een onderdeel van de healing vormen. Na een sessie wordt alles neergeschreven en met je meegegeven om na te lezen en aan de slag te gaan met je specifieke informatie. Deze healingmethode is er voor iedereen, jong, ouder, mensen met kleine ongemakken, maar ook als je zware fysieke klachten hebt. Kortom, als jouw gevoel je laat merken dat je innerlijke rust en wat informatie vanuit jouw energie kan gebruiken, dan kan ik je begeleiden om terug evenwicht in je leven te vinden. Bewust je eigen innerlijke rust terugvinden om op die manier je innerlijke kracht te omarmen vormen de basis van deze therapie.

De Reading en Reiki behandeling duren gemiddeld anderhalf tot twee uur. Vanuit mijn hart mensen helpen is het enige doel en daar staat voor mij geen tijd op. Ieder mens en elke sessie is uniek. Ik werk met mensen en bijgevolg niet onder tijdsdruk. Het is van belang dat je voldoende tijd voorziet voor deze sessie zodat ik je kan begeleiden om in alle rust aan jezelf te werken.

Praktische info:

  • een sessie duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur
  • Kostrpijs bedraagt 50 euro
  • Adres: Oedelemsestraat 125 in Oostkamp
  • een afspraak maken kan via het nummer:0478 75 80 67
  • of via deze link:

http://www.glutenvrij-gezond.be/index2.php?sel_id=49

Sjamanistic healing

Graag verwijs ik je door naar mijn andere website die hierover alle verdere informatie bevat. www.delichtveer.eu

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!