Nl / En

Aura's

                              Workshop Aura's ervaren

Tijdens deze workshop neem ik je graag mee in de fascinerende wereld van energie. Alles is energie, en dat is reeds algemeen geweten, maar naar mijn visie is het leven veel meer dan weten alleen. Toen ik de vraag kreeg om een workshop te geven over hoe je die energie kan leren zien, voelen en ervaren, kon ik niet anders dan mijn hart te volgen.  Ik ben helemaal "Down to earth", dus ging ik de uitdaging aan om in deze workshop zowel wetenschap als intuitie samen te brengen.  In deze worshop waarin kennis en oefeningen samen komen, leer je hoe je energievelden, ook wel aura's genoemd kan ervaren. Het geeft een extra dimensie, (en dat bedoel ik letterlijk) aan ons leven.    

Praktisch:

 

  • We starten om 14.00u met een power point waarin wetenschappelijke uitleg en geschiedenis van de aura kort aan bod komen. Daarna dompelen we ons via oefeningen helemaal onder in deze bijzonder fascinerende materie. De workshop loopt tussen 16.30u en 17.00u op zijn einde.
  • Vanaf vier personen
  • Kostprijs: 22 euro per persoon
  • Graag vooraf te storten op rekeningnummer: BE96 3631 6616 7205 met de vermelding van je naam en de datum van de workshop.
  • Adres: Oedelemsestraat 125 in Oostkamp

De workshop kan gereserveerd worden vanaf 4 personen. Het kan op mijn adres in Oostkamp of mits opleg van de vervoerskosten kom ik tot bij jou. Je kan me een mailtje sturen via het contactformulier voor verdere info en afspraken.

Naar recept

nieuwste recept!

Snickerballetjes!

Lees meer

DOWNLOAD MEDITATIES

Hier kan je de meditaties uit het boek downloaden

Lees meer

OVER MIJN BOEK

Meer info over “Glutenvrij,gezond en gelukkig"

Contactformulier

Wens je hier een advertentie te plaatsen?
Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!